Ugrás a tartalomra
Egy pillanat...

Cégünkről

Üdvözöljük a

Lighting Solutions honlapján

Cégünk 15 éve foglalkozik professzionális, ipari és lakossági LED világítástechnikai termékek forgalmazásával, fénydekorációkkal, valamint világításkorszerűsítési projektek teljeskörű kivitelezésével. 

A LED-es fényforrásokhoz kapcsolódó egyértelmű előnyök a hosszú élettartam és a fénymegtartás. Napjainkra a LED technológia fejlettsége lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen hagyományos fényforrást LED-re váltsunk. Általánosságban elmondható, hogy a technológiaváltás 60-90%-os energia- és költségmegtakarítást, és 1-3 éves megtérülést eredményez. 

A Lighting Solutions Kft. kizárólagos forgalmazója a lengyel SpectrumLED termékeknek Magyarországon. Az általunk forgalmazott termékek a piacon kiemelkedő ár-érték arányt képviselnek, ami a teljesítményhez viszonyított magas fényerőben és a valós hosszú élettartamban mutatkozik meg.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk világításkorszerűsítési projektek teljeskörű lebonyolításában, a tervezési fázistól az üzembe helyezésig. A világításkorszerűsítési projektek során segítünk ügyfeleinknek a legmegfelelőbb fényforrások kiválasztásában, figyelembe véve azok használati helyét, a tervezett igénybevételt és a helyiségekre vonatkozó szabványokat és előírásokat. 

Minden termékünkre 2-5 év cseregaranciát biztosítunk. Világítótesteink minden egyes darabja szigorú ellenőrzések és tesztek után kerülhet csak forgalomba. Az általunk forgalmazott valamennyi termék rendelkezik CE és RoHS tanúsítvánnyal, a magasabb kategóriát képviselő darabok emellett TÜV minősítést is kaptak.

Ügyfeleink részére lehetőséget biztosítunk vásárlás előtt a termékek kipróbálására.

Mivel foglakozunk?

Szolgáltatásaink

Tervezünk, saját termékekkel kivitelezünk. Nagykereskedelmi webáruházunkban több mint 5000 termékből választhatnak partnereink.

A SpectrumLED mellett több európai gyártó képviseletét látjuk el. Szerződött partnereink részére rugalmas és minőségi szolgáltatást nyújtunk nagykereskedelmi hálózatunkon és szakmailag felkészült értékesítőinken keresztül regionálisan. 

Viszonteladói szolgáltatásaink:

  • Exkluzív webáruház
  • Raktáron lévő termékek esetén 24 órán belüli szállítás az ország bármely pontjára
  • Árgarancia és projektár-védelem

Karácsonyi és időszakos fénydekorációs ágazatunk nagy tapasztalattal és kiemelkedő referenciákkal rendelkezik dekorációs, megvilágítási projektek teljeskörű lebonyolításában, a tervezési fázistól az üzemeltetésig.

Munkáinkat megbízható, rutinos csapat segíti.

Dekorációs termékeink kínálatában megtalálhatók LED füzérek, kandeláber motívumok, nagyméretű kültéri motívumok és fotópontok, melyek mind bérelhetőek és megvásárolhatóak is.

Vállaljuk otthonok, irodák, üzletek, épületek világításának megtervezését, kiépítését.

A világításkorszerűsítési projektek során segítünk ügyfeleinknek a legmegfelelőbb fényforrások kiválasztásában, figyelembe véve azok használati helyét, a tervezett igénybevételt és a helyiségekre vonatkozó szabványokat, előírásokat.

Ha kérdése, konkrét igénye van keressen minket, állunk rendelkezésére!

Vezetőség

Kérdése, kérése van, szeretne a viszonteladónk, partnerünk lenni?

Keressen minket, vegye fel velünk a kapcsolatot