Németh László masszőr

Németh László masszőr

Németh László gyógymasszőr2000-ben fejeztem be svédmasszázs tanulmányaimat Budapesten. Későb Thai és Nyirokmasszázsból is vizsgát tettem. 2003 óta foglalkozom a TIENS cég által gyártott táplálékkiegészítők és egészségmegőrző készítmények és termékek forgalmazásával. Rendszeresen tartok előadásokat az egészségmegőrzéssel kapcsolatban. Az évek alatt elvégzett sok ezer kezelés és légedett páciens megfelelő garancia, hogy elegendő tudással és gyakorlattal rendelkezem ahhoz, hogy az Ön és családtagjai egészségi állapotán és közérzetén jelentős javulást érhessünk el.

 Kezelések

Svédmasszázs

A svédmasszázs kellemes, jó közérzetet biztosít. Javítja a bőr és az izmok vérkeringését, enyhíti vagy akár meg is szünteti a feszült izomzat okozta fájdalmakat. Segít a méreganyagok eltávolításában, jó hatással van az immunrendszer működésére. A teljesen egészséges embereket is kellemesen ellazítja, kiváló stresszoldó.

A svédmasszázs kezelést mi elsősorban a merev izomzat és az izomcsomók felfedezésére fellazítására alkalmazzuk. Sajnos a mai korunkban az ilyen problémák nagyon gyakoriak, már iskolás kortól is kialakulhatnak. Elsősorban akkor jönnek létre az izomfeszültségek, ha valaki egyoldalú munkát végez, rossz a test-tartása, sok stressz éri vagy egyszerűen kevés testmozgást végez. A szervezezünk ilyenkor fájdalom-mal reagál. Ekkor érezzük, hogy fáj a hátunk, a vállunk, a nyakunk, a derekunk. Meglepő, de ez a fájalom hasznos. A fájdalom jelzi, hogy valami nincs rendben és ha nem szüntetjük meg az okát, akkor károsodás éri a testünket.

Sokat tehetünk magunkért, ha rendszeresen végzünk olyan gyakorlatokat, amik az egész testünket átmozgatják.

Ha korábban ezt nem tettük meg, és már kialakultak az izomcsomók, akkor már fontos a masszázs-kezelés alkalmazása, mivel a sport ekkor önmagában nem elegendő. Tapasztalataink szerint a svéd-masszázs sokkal hatásosabb a gyógyszeres kezeléseknél. Izomlazító és fájdalomcsillapító gyógy-szerek alkalmazása többnyire csak heveny esetekben és csak rövid távon lehet indokolt.

A masszázskezeléseket többször érdemes alkalmazni, mivel a problémák hónapok vagy évek alatt alakultak ki, ezért egy két kezeléstől nem várhatunk hosszútávú eredményeket.

Az egész testmasszázs a lábakra, derékra, hátra, a nyakra, a vállakra és a karokra terjed ki, időtartama 50 perc.

A részmasszázs csak a problémás részeken történik (többnyire a háton és a nyakon), időtartama 30 perc.

A kezelés előtt kérjük tájékoztasson korábbi műtéteiről, betegségeiről, mert a masszázs bizonyos betegségek, (például visszértágulat) esetén ártalmas lehet.

Talpmasszázs

Az emberi test szinte minden elemének létezik a talpon vagy a lábfejen reflexzónája. A talpmasszázs lényege, hogy a reflexzónák masszírozásával a hozzájuk tartozó szerveket késztetjük jobb működésre, így javítjuk a szervek anyagcseréjét és segítjük a regenerálódást.

Hasznos tudni, hogy bizonyos szervek elégtelen működését a talpon fájdalmasan tapintható pontok jelzik.

Néhányan félnek attól, hogy a talpuk csiklandós, vagy a kezelés fájdalmas. Mivel a fogások elég erőteljesek, nem valószínű, hogy olyan érzést keltenek, mintha csiklandoznák a lábunkat. A fájdalommal kapcsolatban el kell ismerni, hogy a kezelés nem mindíg kellemes. Ez egyénenként változhat. Van aki kifejezetten élvezi a talpmasszázst és van aki érzékenyebb. Általában akkor jó a kezelés, érezzük, hogy erősen masszírozzák a talpunkat. A kezelés után jön a kellemes érzés, mert a talp és a test felfrissül.

A talpmasszázs időtartama 30 perc.
Kombimasszázzsként (hátmasszázs és talpmasszázs együtt) 50 perc

Mindenkinek ajánljuk, hogy legalább egyszer próbálja ki a talpmasszázst. Érdemes!

Nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs feladata a testben a nyirokkeringés élénkítése, ezáltal az immunrendszer működésének serkentése. A kezelés laza, simító mozdulatokból áll a nyirokutak mentén meghatározott módon és irányba haladva. A bőrfelületre is jótékony frissítő hatással van. Nyirokmasszázs alkalmával megszüntetjük a szövetekben a nyirokpangást, segítünk a testnek a salak-anyagok eltávolításában és a szöveti ödémák kiürítésében. Közvetett módon javítjuk a keringést.

A kezelés különösen ajánlott a műtét vagy trauma utáni hegesedés okozta ödémák elkerüléséhez, a szervek funkciózavarainak megelőzéséhez. Akut visszérgyulladás, utáni állapotban, visszérproblémák kezelésére.

Immunerősítő hatása miatt sokat segít az allergiás megbetegedésekben és visszatérő felsőlégúti fertőzésekben szenvedő embereken. Hasznos a gyomor és bélrendszeri panaszoktól szenvedőknek.

Alkalmas az ízületi bántalmak, reumatikus problémák tüneteinek enyhítésére. Nem utolsósorban pedig stesszoldó hatása miatt az idegességtől vagy alvászavarotól szenvedőknek is sokat segít.

A kezelés sikere érdekében kérjük, időben tájékoztasson bennünket minden egészségügyi problémájáról.

Fülgyertyás kezelés

Ez egy rendkívül egyszerű többszáz éves kezelés, amely minden fájdalomtól mentes. A fülgyertya egy hengeresen felcsavart textilcsík, melyet gyógyhatású anyagokkal kevert viaszba mártanak. Az így elkészített "gyertya" belül üreges. A fülgyertya vékonyabb végét a hallójáratba helyezzük, majd a másik végét meggyújtva egy kéményszerű eszközt kapunk. A fülgyertya belsejében langyos meleg és vákuum keletkerik. Ez a hatás feloldja és eltávolítja a hallójáratban felhalmozódott lerakódásokat.

Gyakran fordul elő, hogy némely betegség a fülben felhalmozódott baktériumok miatt alakul ki, vagy a lerakódások miatt nem tökéletes a hallás. A fülgyertyás kezeléssel megelőzhetők ezek a problémák.

A kezelés már 3 éves kortól alkalmazható. Sok kisgyermeket kíméltünk már meg komolyabb orvosi beavatkozástól. Fontos, hogy a kezelés alatt a kisgyerek nyugodtan feküdjön. Nyugtalanabb gyerekeknek ilyenkor egy kis mesemondás szokott segíteni.

Természetesen nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is nagy hasznát veszik a kezelésnek, ha szeretnének megszabadulni az esetlegesen felhalmozódott váladéktól. A fülgyertyás kezelés náthás megbetegedés után is hasznos, mert eltávolítja az arcüregben és a fülben maradt baktériumokat. A kezelés után leellenőrizhető, mennyi váladék volt a fülben.

Figyelem! Gyulladt fül, vagy korábbi hallójáratban végzett műtét esetén a kezelés csak orvosi engedéllyel vagy saját felelősségre alkalmazható.

 Kapcsolat

Németh László

8800 Nagykanizsa, Bajcsy-Zsilinszky út 39/B
8749 Zalakaros, Szőlő utca 12.
Telefon: +36 30 273 1996
E-mail: laszlo1212@freemail.hu

 

Ha időpontot szeretne foglalni, illetve kérdése van, keressen bátran telefonon vagy e-mailben!